Verkoopactiviteiten

Leverancier worden?

OLORI® Nederland is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van aromatische produkten. Wij proberen onze produkten portfolio continu uit te breiden om te voldoen aan de vraag en wensen van onze klant. Uitstekende kwaliteit, snelle – en acurate levering staan bij ons hoog in het vaandel.
Om ons produkt aanbod te vergroten en de distributie verder uit te breiden zijn wij steeds op zoek naar enthousiaste mensen die kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten. OLORI® produkten zijn exclusief, door deze exclusiviteit te behouden en te waarborgen willen wij niet dat onze produkten op "iedere hoek van de straat" verkrijgbaar zal zijn. Er zal dus nauwlettend worden gekeken naar een geografische- en strategische verdeling.

Wil je onze produkten aanbieden?
Ben je ondernemer in een branche welke affiniteit heeft met onze produkten, of hebben onze produkten een aanvulling op de produkten uit jouw assortiment ? Sta je als verkoper op braderiën of kerstmarkten en komt deze ambiance overeen met onze produkten..? Vul onderstaand formulier in en wij nemen kontakt met jeop voor een eerste kennismaking.

Uw voordeel
Wij bieden je de mogelijkheid voor een langdurige samenwerking. Produkten worden landelijk aangeboden door middel van internet, social media. Onder bepaalde voorwaarden helpen wij je met marketing door ondersteuning voor het ontwerpen van jouw website. wij vragen geen franchisekosten of grote investeringen, wij hebben voldoende  aan jouw enthousiasme.